9 zile de shopping@NeoGalateca

De Sanziene, NeoGalateca isi intampina clientii cu o noua selectie de obiecte de design si fashion inspirate din arta traditionala romaneasca. 9 zile magice la NeoGalateca in care te poti delecta cu ii traditionale sau noi, tricouri, bijuterii, esarfe, produse de design contemporan, mic mobilier si tot felul de cadouri … mai mult »

Sarbatoarea de Sanziene @Galateca

Galateca a celebrat pe 23 iunie Sanzienele, o sarbatoare romaneasca traditionala plina de semnificatii si simboluri, cu fascinante povesti, legende, flori, muzica si proiectii cinematografice. Un performance inspirat din obiceiurile de Sanziene a fost sustinut de membrii trupei Passe-Partout DP, Alexandra Neacsu, Lelia Marcu – Vladu, Daniela Niculae si Ionut … mai mult »

“iesireadinbazadedate”, in curand la Galateca

In premiera in Bucuresti, Galeria Galateca va invita miercuri, 19 iunie, incepand cu orele 19.00 la lansarea cartii „ieşireadinbazadedate” a carei autoare este Mireille Carmen Radoi, director al Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”. Aparuta recent la editura timisoreana Brumar, cartea va fi prezentata de trei invitati speciali: Dan Mircea Cipariu, … mai mult »