Marian Zidaru

Marian Zidaru, unul dintre cei mai importanti sculptori romani actuali, isi expune lucrarile in camerele de autor de la Galateca. Absolvent al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti si cadru universitar al acesteia pana in 1995, artistului i-au fost decernate numeroase premii nationale si internationale. A participat la zeci de … mai mult »

Silviu Oravitzan

“Silviu Oravitzan, un artist extraordinar!” Sunt chiar cuvintele lui Emil Cioran, cu care ar putea incepe orice prezentare despre artistul roman gazduit de Galateca in camerele de autor. Artist a carui cariera se intinde pe o perioada de 35 de ani, in care a acumulat in palmaresul sau participari la … mai mult »

Daniela Fainis

Din 30 noiembrie, Galateca isi dedica una dintre camerele de autor artistei Daniela Fainis. Absolventa a Institutului de arte “N. Grigorescu”, Facultatea de arte decorative – sectia Ceramica, Daniela Fainis se numara printre cei mai importanti ceramisti contemporani. O demonstreaza  cariera sa de peste 30 de ani, in care redefineste … mai mult »

Vernisaj expozitie de fotografie de moda „FASHION TEN: Primii 5”

Miercuri 20 noiembrie, ora 19.00, in seria evenimentelor AVANPREMIERE, la Galeria de arta contemporana si design Galateca – sub constelatia „NeoGalateca Fashion”, va asteptam ;la vernisajul expozitiei de fotografie de moda „FASHION TEN: Primii 5”,ce promov eaza lucrarile fotografilor Dan Andrei, Vali Barbulescu, Andreea Retinschi, Vlad Birdu si Eduard Mariut. … mai mult »

Roberto Coda Zabetta @Galateca

Sambata 2 noiembrie artistul italian Robert Coda Zabetta va fi prezent la Bucuresti la Galateca pentru a participa la un Private Viewing al expozitiei INSIDE/OUT (black/white), in care expune alaturi de alti doi artisti Predrag Popara (Serbia) si Alessio Maximilian Schroder (Italia). Expoziția, deschisa in perioada 15 octombrie – 16 … mai mult »