O dupa amiaza cu pictorul Constantin Flondor

Galeria Galateca va invita duminica, 27 septembrie, intre orele 12 -14 la o intalnire cu pictorul Constantin Flondor.Din program: vizionarea filmului de autor “Imposibila intoarcere” realizat in 1980 si tururi ghidate ale expozitiei “Loc si vis” de la Galateca. Intrarea este libera dar va rugam rezervati un loc la adresa … mai mult »

Vino la Strada de C’Arte

Biblioteca Centrală Universitara Carol I, Fundația Universitara Carol si Institutul de Management și Dezvoltare Durabila (IMDD), impreuna cu alti parteneri si sponsori, organizeaza in perioada 24 – 27 septembrie 2015 cea de-a patra editie a festivalului Strada de C’Arte. IÎn acest an, festivalul se  desfașoara in arealul statuii ecvestre a Regelui Carol … mai mult »

Vernisajul expozitie de pictura “Loc si vis” Constantin Flondor

Miercuri, 9 septembrie, ora 19:00, a avut loc vernisajul expozitiei „Loc si vis” a artistului Constantin Flondor, figura marcanta, ce a influenţat întreaga scena de arta romaneasca incepand cu anii 60’. “Loc si vis” cuprinde lucrări inspirate de locul copilariei artistului, experiențele personale din desele călătorii de studiu, sinteza unei … mai mult »

Workshop „Tesaturi sanatoase” – 13 septembrie ora 17.30 @Galateca

Va invitam duminica, 13 septembrie, ora 17:30 la Galateca, la workshop-ul “Tesaturi sanatoase. Despre in si nu numai. Dezbateri. Planuri. Perspective.” O discutie deschisa despre tesaturi naturale si efectul lor asupra corpului uman, despre o industrie de referinta si mai ales despre povestea unei colectii si a tinerilor designeri care … mai mult »

Instalatie pop-up Maiastra la Biblioteca Nationala a Romaniei

Galeria Galateca prezinta in perioada 1 – 5 septembrie, in cadrul programului Romaniei – Festivalul Ambasadelor, la Biblioteca Nationala a Romaniei, expozitia-instalatie pop-up realizata de artistele vizuale Maria Constantinescu si Dorina Horatau, instalatie ce a facut parte din expozitia ‘Maiastra. Nasterea unei lumi’, ce a avut loc la Galateca in … mai mult »