(EROS)ION de Ioana Sisea

Joi, 12 noiembrie, la ora 19:00, vă aşteptăm la vernisajul expoziţiei artistei Ioana Sisea – (EROS)ION. Proiectul prezintă o serie de secvenţe din procesul de continuă degradare la care este supusă materia. Obiectele alese pentru această reprezentare vizuală sunt inimi de porţelan, inimi care păstrează urmele întâmplărilor trecute. Ioana Sisea … mai mult »

​ Expoziția Ensemble of Broken Pieces la Castelul Peli​șor

​ Cu ocazia întoarcerii Inimii Reginei Maria la Castelul Pelișor, Galeria Galateca împreună cu Institutul Cultural Român organizează în perioada 3-15 noiembrie expoziția  de bijuterii Ensemble of Broken Pieces. Colecţia de bijuterii concept turnate din alamă şi argint şi împodobite cu pietre preţioase şi semipreţioase se inspiră din povestea Reginei Maria şi are ca … mai mult »

Vernisaj „Incognito – The architects” de Albert Sofian

Galeria Galateca vă invită miercuri 14 octombrie, ora 19:00 la vernisajul expozitiei  „Incognito – The Architects”, realizată de artistul sibian Albert Sofian. În această seara  Albert Sofian va reconstitui un colț din atelierul său în cadrul galeriei, unde va performa live la șevalet o interpretare de „studiu figură umană” după … mai mult »