Case Ciripite

12-16 ianuarie 2016 @ Galeria Galateca – Str. C.A. Rosetti nr 2-4, București Asociația De-a Arhitectura lansează a doua ediție a expoziției de creație Case Ciripite, care aduce laolaltă arhitectura, natura și educația. 16 arhitecți și designeri români de prestigiu s-au implicat în acest proiect, creând case pentru păsări, care … mai mult »

Vernisaj „Case ciripite”

Asociaţia De-a arhitectura vă invită la cea de a doua ediţie a expoziţiei de creaţie „Case Ciripite”, un proiect în care natura, arhitectura şi educaţia se regăsesc laolaltă. 16 arhitecţi şi designeri români s-au implicat în acest proiect caritabil, creând case pentru păsări. Lucrările lor au fost vândute prin silent … mai mult »

Inca 5 zile poti vizita salonul Anniversaire

Galateca va aşteaptă cu o surpriză la început de an, salonul Anniversaire se prelungeşte cu încă 5 zile. Sub semnul regalităţii, ediţia din acest an a prezentat o interesantă selecţie de artişti şi designeri.  Artiști: Obie Platon,  Aurel Tar, Mihai Zgondoiu, Pisica Pătrată, Cosmin Paulescu, Mariana Gheorghe, Maria Postea, Ioana … mai mult »