Vernisajul expozitiei TILT

Vineri 6 mai vă așteptăm la o dublă întâlnire cu Richard Scott, artist și arhitect britanic. Astfel la ora 17:30 are loc Prezentarea de artist, iar la orele 19:00 vernisajul expoziției „TILT. An Oblique View from Elsewhere” TILT de Richard Scott este o meta-expoziție care explorează formele și structurile ce dau … mai mult »

Galateca@Weekendul Galeriilor

Sâmbătă, 23 și duminică, 24 Aprilie vă asteptăm la Weekendul Galeriilor cu un proiect inedit, Spațiu medial – Nu sunt acolo unde exist şi nici acolo unde gândesc, al artistei Liliana Mercioiu. Inspirată din filozofia lui Emanuele Coccia, instalaţia de artă este un prilej de reflectare, de introspecţie, de căutare. Lucrarea duce mai departe cercetările artistei legate … mai mult »

Vernisaj „SPAȚIU MEDIAL” de Liliana Mercioiu

Galeria Galateca găzduieşte miercuri,13 aprilie, instalaţia de artă a Lilianei Mercioiu Popa, “Spaţiu medial – Nu sunt acolo unde exist şi nici acolo unde gândesc” ce explorează şi interpretează modul în care interacţionăm cu arta şi cu lumea, raportul dintre spirit şi realitate.  Activitatea artistică a Lilianei Mercioiu Popa reflectă o viziune divergentă, … mai mult »

L’univers Efemere

This is life; a sum of emotions finely encapsulated on a Canvas or on a silky scarf! Joi, 7 aprilie, ora 19, va invitam la vernisajul expozitiei „L’univers Efemere”, semnata de  Hamid Nicola Katrib,  un concept multidisciplinar, original, cu lucrări aparținând domeniilor pictură, instalație și design. Expoziția prezintă o serie … mai mult »

Gabriela Bodin expune la Galateca

Galeria Galateca vă invită joi 31 martie, la ora 19:00 la vernisarea camerei de autor “Archive” semnată de Gabriela Bodin. Proiectul inaugurează şi un nou concept expoziţional Galateca, Black Cube, ce propune o expunere inedită, concepută pentru a pune în valoare opera artiştilor, a experimenta şi a schimba dialogul acesteia … mai mult »