2 proiecte #Galateca la #NAG10

Vineri, 30 septembrie,Noaptea Albă a Galeriilor, organizată de Asociația Ephemair, ajunsă la  ediția #10, prezintă in  peste 150 de galerii, spații alternative, huburi creative și ateliere de creație cele mai noi tendințe din arta contemporană românească și internațională în București. In acest an, galeria Galateca, la Noaptea Albă a Galeriilor, aduce în atenția … mai mult »

Multicultural Art Walk

Vernisaj: vineri 23 septembrie, ora 19:00 Multicultural Art Walk este o expoziţie internaţională, ce se desfăşoară între 22 septembrie şi 8 octombrie la Galateca, făcând parte din cea de a doua ediţie a festivalului Art Walk Street, fiind inclusă şi în Festivalul Strada de C’Arte. Conceptul curatorial se relaţionează cu … mai mult »

Strada de C’arte

Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” în parteneriat cu Fundaţia Universitară “Carol I” organizează ediția a V-a a festivalului în aer liber Strada de C’Arte, ce se desfășoară în perioada 21-25 septembrie 2016. Festivalul începe miercuri, la ora 16.00 și se încheie duminică, după ora 19.00.  Bucureștenii și vizitatorii capitalei vor avea … mai mult »

Măiastra ajunge la Istanbul

Marti, 20 septembrie, ora 19:00,  la la Muzeul Mării / Deniz Muzesi din Istanbul, are loc vernisajul expozitiei „Măiastra, Povestea nespusă a iei„. Aflată la a șaisprezecea ediţie, programul expozițional Măiastra este primul proiect de artă contemporană dedicat iei şi simbolurilor identitare, realizat de galeria Galateca şi inspirat de comunitatea La Blouse Roumaine, proiect care … mai mult »