Fluxuri si lumini in alb-negru. Ganduri, carari si locuri in spatiul scenic

Galeria Galateca, vă aşteaptă joi, 6 aprilie, ora 19:00 să intraţi în lumea de poveste a arhitectului şi scenografului Octavian Neculai, în care jocul se poartă între şi cu oameni mari. Astfel în ‘FLUXURI ȘI LUMINI ÎN ALB-NEGRU. Gânduri, cărări și locuri în spațiul scenic’ spaţiul simplu este similar camerei … mai mult »

The Rest is Yesterday – Pop-up Store

Duminică, 26 martie, intre 12:00 si 19:00 Pop-up Store la Galeria Galateca. ESENȚE ȘI BIJUTERII CU POVESTE O frântură din fabuloasa colecție de piese antice și vintage a clujencei Anamaria Lazăr și parfumurile Iuliei-Victoria Neagoe, creator de amintiri și emoții olfactive, vor putea fi admirate și achiziționate în atmosfera contemporană … mai mult »

Human Extension

Pe 14 martie, are loc la Galateca vernisajul expoziției de pictură Human Extension, realizată de Victor Fota. Timp de o săptămână, studioul de video-mapping Aural Eye va anima lucrările prin proiecții de lumină construite pe detaliile fiecărui tablou. După aceea, expoziția conținând tablourile va rămâne deschisă până pe 6 aprilie. … mai mult »