Vernisaj ARDIAN FEZOLLARI ”ALBANIA, POETICA SPAȚIULUI”

La data de 18 decembrie 2018, cu ocazia Zilei Minorităților Naționale din România, în centrul capitalei, la Galeria Galateca (Str. C.A. Rosetti nr. 2-4, Sector 1 București), ora 18:30, Asociația Liga Albanezilor din România organizează Expoziția de fotografie „Albania, poetica spațiului” a fotografului albanez, Ardian Fezollari. Fotograful albanez, Ardian Fezollari, este … mai mult »

Descoperind istoria. Femeile Marelui Război.

Luni, 10 decembrie, ora 18:30, Galateca găzduiește vernisajul proiectului Descoperind Istoria. Femeile Marelui Război, un demers identitar, cultural și educațional care propune o conectare prin artă cu istoria. În contextul aniversării Centenarului Marii Uniri, evocă -printr-o expoziție multidisciplinară- femei de mare excepție care, prin exemplu personal, putere de sacrificiu și … mai mult »

Gala Arta la intrare

Gala Arta la intrare. Identitar, powered by Biz Miercuri 28 noiembrie, ora 19:00 Primul proiect cultural cu peste 37 de artiști tineri și seniori în traseul urban din drumul tău Miercuri, 28 noiembrie, la Galateca are loc Gala Arta la intrare, evenimentul prin care se marchează etapele acestei manifestări, inițiate … mai mult »

Lansare proiect Arta la intrare

Vineri, 26 octombrie  2018, s-a lansat proiectul cultural ARTA LA INTRARE.IDENTITAR. Aflat la a doua ediție, inițiat și coordonat de  Asociaţia Culturală NeoArt România, pornește de la sintagma Aducem ARTA în drumul vostru. Manifestarea propune o alternativă inovatoare de a familiariza un public divers cu arta contemporană românească, prin expunerea … mai mult »

Vernisaj Mostra PIETRO CONSAGRA

Cu ocazia primei ediții a seriei“ Zilele Artei Contemporane – Italian Contemporary Art”, Institutul Italian de Cultură din București organizează expoziția de sculptură și grafică a artistului italianPIETRO CONSAGRA (1920-2005). Vernisajul are loc luni, 8 octombrie ora 18:30.   Operele expuse fac parte din colecția Fundației Sartirana Arte din Pavia. In cadrul … mai mult »