Vernisaj Toxic Two

Galateca gazduieste vineri, 11 octombrie , ora 19:00 vernisajul expozitiei Toxic Two. In acest proiect Mircea Moroianu îşi propune să exploreze mai multe tipologii de relaţii toxice de cuplu. Lucrările abordează teme precum: manipularea partenerului, masculinitatea toxică sau întârzierea maturizării şi dependenta de părinţi. Proiectul propune o experiență multisenzorială susținută … mai mult »

Happy Hour Art Botanica

Pe 9 Octombrie aveți ocazia să îi întâlniți și pe oamenii talentați care au creat frumoasele lucrări expuse la galeria Galateca. Între orele 17.00-21.00, ne vom bucura de happy hour, vom face cunoștință cu artiștii și ne vom încălzi la un ceai sau o cafea. Te invităm și pe tine … mai mult »

Vernisaj Avem spre vânzare perne pentru deșteptare

Vineri 11 octombrie, de la ora 19:00,  in cadrul evenimentelor NAG,  are loc si vernisajul proiectului Dianei Roșca.  Avem spre vânzare perne pentru deșteptare este un performance durațional despre granița insesizabilă dintre marketing și artă, într-o eră a imaginii agresive și a digitalizării devenite obsesional părți integrante din cotidianul uman. … mai mult »