Cine sunt primii unsprezece artisti din proiectul #Contactless

#Contactless, cea mai recentă expoziție inițiată de galeria Galateca este un proiect adaptat condițiilor actuale de distanțare socială, un proiect ce se desfășoară online, cu activări și discursuri despre și cu artiști. Inițial, #Contactless a reunit 6 artiști, 6 discursuri diferite, 6 etape diferite din istoria Galateca, un experiment generator … mai mult »

Apel de proiecte #Contactless Art Wall

partea a doua – aprilie 2020 proiect expozitional on-line Apel de proiecte pentru artisti Suntem in izolare, dar creativi: fii parte din proiectul expozitional on-line #Contactless Art Wall ! Trimite imagini/filme/aminatii cu cele mai recente sau cele mai interesante lucrari ale tale, un statement si o stare. Proiectele selectionate vor … mai mult »

#Contactless

#Contactless, cea mai recentă expoziție inițiată de Galateca este un proiect adaptat condițiilor actuale de distanțare socială, un proiect ce se desfășoară on-line, cu activări și discursuri despre și cu artiști. #Contactless a reunit 6 artiști, 6 discursuri diferite,6 etape diferite din istoria Galateca, un experiment generator de interacțiune. Cei … mai mult »