Vernisaj Plakat 60

Galateca vernisează miercuri, 30 septembrie expoziția Plakat ’60, a doua expoziție a scenografului Octavian Neculai în spațiul galeriei, imaginată sub forma unei instalație de desene, decupate în sensul ideilor conținute în ele. Octavian Neculai propune  un experiment de gânduri exprimate prin desene; un prilej de a vedea cum poate arăta … mai mult »

Incepe Romanian Jewelery Week

Galateca este onorată să participe la PRIMA EDIȚIE ROMANIAN JEWELRY WEEK ! previewul pentru acest eveniment a fost găzduit în vitrina dedicată RJW, parte din proiectul Inside/Outside. Între 22 și 27 septembrie, Assamblage lansează prima ediție ROMANIAN JEWELRY WEEK într-un format nou adaptat noilor condiții globale. Bijuteria de autor ca … mai mult »

Vernisaj BIOS – an interactive art exhibition about the Anthropocene

Galateca găzduiește între 9 și 27 septembrie proiectul BIOS – an interactive art exhibition about the Anthropocene, 11 lucrări de artă digitală și interactivă care explorează relația dintre umanitate, tehnologie și planetă și implicațiile care reies din rolul central jucat de om în dinamica mediului înconjurător. BIOS este un eveniment … mai mult »

Vernisaj Măiastra,EA – exercitii afective

Măiastra. EA – exerciții afective, este proiectul expozițional ce va debuta la Galateca pe 24 iunie, de Sânziene și Ziua internațională a iei, de la ora 18.30 Treisprezece dintre artistele Sororității LOCOMOTIVE: Elena Andrei, Beatrice Anghelache, Anca Boeriu, Angela Bontaș, Ana Chiorean, Raluca Ilaria Demetrescu, Cristina Iacob, Lumi Mihai, Magdalena … mai mult »

Galateca lansează Inside/Outside

Din 5 august o nouă animație în vitrina #contactless art wall din proiectul INSIDE/ OUTSIDE oferă o nouă perspectivă trecătorilor. Animația este special creată pentru a prezenta lucrările de artă ale celor peste 120 de artiști emergenți înscriși și studenți,din galeria de imagini într-un mod inovator și reprezintă o nouă … mai mult »