STYLISH WINTER LAND

RALUCA SOARE & GUESTS Concept și Direcție Artistică Alin Gălătescu Vineri 17 decembrie, ora 19:00, ANNIVERSAIRE9.NOI găzduiește STYLISH WINTER LAND, o seară de Modă și Stil Autentic: RALUCA SOARE & GUESTS, concept și direcție Artistică Alin Gălătescu. O prezentare de modă autentică și plină de culoare marca Raluca Soare. Ținute unicat … mai mult »

Eveniment concept SABINNE

Miercuri, 15 decembrie, între orele 19:00 și 20:00 vă asteptăm la  evenimentul concept SABINNE, o retrospectivă  a creațiilor – icon de la înființarea SABINNE până in prezent, cu focus pe cea mai recentă colecție, Lava Ego. SABINNE sărbătorește 6 ani de la înființare și vă invită să luați parte la evenimentul … mai mult »

Dante 700 – Divina Comedie

Proiectul DANTE 700- Divina Comedie, prezintă viziunea unor tineri artiști care au încercat să descifreze într-o manieră personală, extrem de contemporană și de interesantă acest text, general valabil din anul 1320 până în prezent.  Studenții la Universitatea Națională de Arte din București, departamentul Artele Grafice, coordonați de Anca Boeriu au … mai mult »

APEL DE PROIECTE ANNIVERSAIRE9.NOI

Aplică până pe 21 noiembrie 2021, ora 24:00 pe galerie@galateca.ro Salonul de artă și design ANNIVERSAIRE a ajuns la ediția a 9-a. Celebrăm 9 ani de design, 9 ani în care am lansat trenduri, 9 ani în care am transformat spațiul Galateca într-o platformă de susținere a generațiilor de designeri … mai mult »

Colecția ReDress sau cum transformi 500 de kilograme de deșeuri textile în costume spectaculoase

Galateca se alătură demersului caritabil inițiat de Crucea Roșie Filiala Sector 6 și  Universitatea Națională de Arte București, prin Departamentul Modă, găzduind lansarea colecției ReDress, concepută de studenții Facultății de Modă a UNArte și realizată din hainele donate Crucii Roșii, dar care nu mai pot fi purtate ca atare din … mai mult »

Salon de artă, concert, workshopuri …..Anniversaire 9.Noi

Galeria de artă contemporană și design Galateca, unul dintre cele mai longevive și vibrante spații culturale din inima capitalei, aniversează 9 ani de existență. În mod tradițional, organizăm cu această ocazie o serie de evenimente speciale împreună cu prietenii și colaboratorii galeriei, respectiv un salon de design intitulat ANNIVERSAIRE 9. … mai mult »

Expoziția „Colecția Galateca 1. Noi începuturi”

26 octombrie – 20 noiembrie 2021 Din 26 octombrie puteți vizita prima expoziție cu o parte din colecția galeriei Galateca. Lucrări de artă contemporană și modernă, peste 20 de nume relevante la nivel național și internațional. Pentru iubitorii de artă și  nu numai! Parteneri media: modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, dreamingof.net, Cover stories, Kreatoria, … mai mult »