Lansarea cărții „Creatori în acțiune”

Marți, pe 23 februarie, la ora 18:00, la Galeria Galateca se lansează cartea Ancăi Ghinea ”Creatori în acțiune”. Vom povesti despre creativitate, alături de autoare cu Diana Cosmin, jurnalist și fondatoare a https://finesociety.ro/, sculptorul Daniel Rădulescu și jurnalistul Crina Alexe, Thrive Global România, iar discuția va fi moderată de Andreea Sandu, … mai mult »

Salonul Primavera goes ECO

In 2021, Salonul de artă și design, Primavera, ajuns la a opta ediție, propune din 18 februarie o selecție de obiecte de artă, design, bijuterie de autor și accesorii vestimentare, toate sub semnul reciclarii, protejarii mediului inconjurator si sustemabilitatii – o selectie eco. Creații îndrăznețe, linii foarte cool, culori pline … mai mult »

Ziua V: ”Străjerul unui Arcan”

Cea de-a cincea zi din cadrul expoziției-eveniment ”Sărbători fără culori” a fost dedicată lui Gheorghe Străjer și Ansamblului ”Plaiurile Pojorâtei”, a cărui poveste de viață se scrie în pași de dans și pe care vă invităm să o descoperiți în rândurile care urmează: ”E dimineață și e iarnă în Pojorâta. … mai mult »

Sărbători fără culori – ziua 1

Expoziția – eveniment”Sărbători fără culori” a debutat ieri, 3 februarie, cu ”Mocanii din Vintileasca”. O invitație într-un periplu interior, între 3 – 7 februarie 2021, la Galeria de artă Galateca Expoziția-eveniment ”Sărbători fără culori” și-a început periplul ieri, 3 februarie, în cadrul Galeriei de artă contemporană și design Galateca, cu … mai mult »