Începe Anniversaire 10

Salon concept cu peste 35 de artiști și designeri, al cărui fir roșu va purta vizitatorul prin cele mai interesante proiecte și expoziții create de Galateca, în acest an. O selecție special curatoriată. Arta, știința, sustenabilitatea sunt cuvintele cheie. Pictură – Sculptură – Instalație – Multimedia – Design – Cadouri … mai mult »

Alege Galateca să fie gazda următorului eveniment

In ianuarie si februarie, la Galateca puteți avea evenimentul dedicat, lansarea de produs, conferințe, ateliere într-o atmosferă specială. Și pentru că dorim să vă concentrați doar pe concept, venim cu o ofertă specială. Suntem aici să vă inspirăm și să creăm pentru voi:  •Eveniment personalizat * Private view * Tur ghidat * Workshop … mai mult »

Inima Orașului la Zilele Biz

Între 20 și 24 noiembrie, Inima Orasului – prima instalatie urbana creată special de Anca Boeriu și Andreea Sandu Galateca pentru programul de proiecte CSWeek Săptămâna Sustenabilității Creative – va fi parte din Zilele Biz Revista Biz cel mai mare festival de business din Romania. La Biavati Events. #csweek #sustenabilitate #bancatransilvania #impreuna #galateca #lasaamprenta #galateca #amprentasus #sustenabilitatecreativa #saptamanasustenabilitatii #saptamansustenabilitatiicreative

Vernisaj Beyond the Black

Marți 14 noiembrie, ora 19:00 Galateca vernisează expoziția Beyond the Black a a rtistului macedonean MICKO MICE JANKULOVSKI. Lucrările din cadrul expoziției propun să răspundă vizual la întrebarea: „Ce este dincolo de granițe”?În opoziție cu albul (care reflectă toate culorile) negrul absoarbe toate culorile, negrul este perceput ca un chenar. … mai mult »

Lansare Apel de Proiecte pentru Bursele NAC și programul de mentorat destinate tinerilor artiști

Miercuri, 8 noiembrie 2023, orele 11:00, la Goethe Institut București și online, Galeria Galateca și Asociația culturală Neo Art Connect, lansează noul Apelul de Proiecte pentru Bursele NAC și programul de mentorat destinate tinerilor artiști, în cadrul celei de a doua ediții ale Anualei de Artă și Știință, Neo Art … mai mult »

În afara și în spatele cadrului

Andrei Pandele în dialog cu Cornel Brad Artist talk în cadrul epoziției București, cu puțină eleganță Vineri 27 octombrie 2023, ora 18:30, Galateca  Galeria Galateca propune publicului vineri, 27 octombrie, ora 18:30 o întâlnire cu ANDREI PANDELE și CORNEL BRAD, în cadrul expoziției București, cu puțină eleganță. Sub titlul În afara și în spatele … mai mult »