În afara și în spatele cadrului

Andrei Pandele în dialog cu Cornel Brad Artist talk în cadrul epoziției București, cu puțină eleganță Vineri 27 octombrie 2023, ora 18:30, Galateca  Galeria Galateca propune publicului vineri, 27 octombrie, ora 18:30 o întâlnire cu ANDREI PANDELE și CORNEL BRAD, în cadrul expoziției București, cu puțină eleganță. Sub titlul În afara și în spatele … mai mult »

Vernisaj București, cu puțină eleganță

Galeria Galateca propune publicului începând de marți, 17 octombrie, ora 19.00, o importantă expoziție documentară  multimedia, o multiperspectivă asupra orașului București, un dialog vizual inedit între Andrei Pandele și Dan Perjovschi. Expoziţia București, cu puțină eleganță are ca punct central o serie de peste 40 de imagini fotografice din Bucureştiul ultimelor decade comuniste, … mai mult »

Se deschide expoziția UADFASHIONEXHIBITION la CLUJ în cadru CSWeek

Din 10 octombrie maratonul CSWeek continuă la Cluj – Napoca, la Meron, în parteneriat cu UAD Cluj, cu o expozitie de slow-fashion și eco-design a masteranzilor, atent curatoriată de conf. univ. dr. Lucian Broscățean, directorul Departamentului Modă-design, împreună cu Andreea Sandu, fondator Galateca și Anca Boeriu, curatoarele și coordonatoarele complexului … mai mult »

Din 6 octombrie se deschide CODRU sustainart village în cadrul CSWeek

Timișoara este următorul oraș pe harta manifestării, unde pe 6 octombrie debutează CODRU sustainart village x CSWeek, o ediție specială dedicată Capitalei Europene a Culturii organizată împreună cu Codru, la Cazarma U și alte spațiile urbane înconjurătoare. Maratonul CSWeek timișorean cuprinde în interiorul Cazarmei U o expoziție de artă cu … mai mult »

Seară de film documentar în cadrul CSWeek. Ediția II

Miercuri, 4 octombrie, ora 18.00 la Goethe institut: Filmul de excepție He Flew Ahead – Karl Schwanzen documentează povestea și viața lui Karl Schwanzen printr-o abordare unică. Îmbină cu ușurință tehnici de documentar clasice cu elemente de ficțiune. Interviurile și imaginile de arhivă ale capodoperelor arhitecturale ale lui Schwanzer cu … mai mult »