Cine sunt cei 5 câștigători ai burselor NAC 2024 în valoare de 5000 de euro?

Pe 15 februarie au fost desemnați câștigătorii apelului de proiecte pentru bursele NAC, NEO ART CONNECT ediția II, 2024, susținute de BRD Groupe Société Général. Astfel cei 5 câștigători ai burselor NAC, în valoare de 1000 de euro fiecare sunt: – Sebastian Comănescu (București), cu Thigmonastic Specimen 001, – Dragoș … mai mult »

Vernisaj No AI

Miercuri, 14 februarie, ora 19,00, Ars Mater Gallery și Galeria Galateca vă invită în strada C.A. Rosetti, nr 2-4, la vernisajul “NO A.I.”, expoziție de grafică și pictură semnată Tudor Stancu. Absolvent al Facultății de Arte Plastice și Design din Universitatea Națională de Arte București, Tudor Stancu a confirmat de-a … mai mult »

Eveniment All about love

Pe 8 februarie, ora 19:00 vom celebra dragostea printr-o seară de performance și artist talk dedicată cuplurilor de artiști prezenți în expoziția All about love, dar și artistelor invitate în cadrul conceptului. Eveniment inclus în Doi Joi. Intre 25 ianuarie și 10 februarie Galateca vă invită să celebrăm dragostea prin … mai mult »

Anniversaire se prelungește

Salon concept cu peste 35 de artiști și designeri, inspirat de cele mai interesante proiecte și expoziții create de Galateca, în acest an, se prelungeste până pe 20 ianuarie. O selecție special curatoriată. Arta, știința, sustenabilitatea sunt cuvintele cheie. Pictură – Sculptură – Instalație – Multimedia – Design – Cadouri … mai mult »