ART SAFARI

imag text nr 522-25 mai 2014

Galateca participa la primul pavilion de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana ce va fi deschis intre 22-25 mai 2014, in Piata George Enescu din Bucuresti. Cu participarea a peste 100 de galerii, dealeri de arta, muzee si institutii culturale din Romania si din afara, Art Safari isi propune sa contribuie la repunerea Bucurestiului pe harta culturala europeana.

Galateca va participa la aceasta manifestare cu lucrari ale artistilor Aurel Tar, Predrag Popara, Simon Henwood.

Bucurestiul este un loc unic in care trecutul se intrepatrunde cu viitorul. Denumit la inceputul secolului al XX-lea „Micul Paris”, amputat de demolarile facute in perioada comunista si schimbat de noua arhitectura a ultimilor douazeci si cinci de ani, isi cauta identitatea. O identitate care nu poate fi obtinuta decat prin recuperare culturala.

GALATECA este o galerie de arta contemporana si design, un proiect inovator ce alatura artisti, designeri, arhitecti, curatori si oameni de comunicare. Desi inca tanara in peisajul spatiilor culturale, Galateca a reusit sa se plaseze pe harta nationala si internationala prin proiecte multidisciplinare inedite.

Galerie