PISICAPATRATA 2.0 pe 13 decembrie la ora 19:00

Intre 7 decembrie si 17 februarie la GALATECA se desfasoara expozitia “Povesti in imagini, benzi desenate, comicsuri”. Pentru ca este realizata sub egida Muzeul Benzii Desenate si pentru ca se vrea un spatiu viu si interactiv, pe toata perioada vor fi organizate lansari de proiecte editoriale BD, ateliere de creatie si evenimente de celebrare a design-ului de obiect.

Primul din aceasta serie de evenimente va fi lansarea PISICAPATRATA 2.0 si se va intampla joi 13 decembrie in spatiul GALATECA (C.A. Rosetti, nr. 2-4) de la ora 19:00.

Pisica Patrata este personajul cu care se identifica artistul Alexandru Ciubotariu, curatorul expozitiei. Pisica Patrata si-a facut aparitia pe strazile din Bucuresti in urma cu 7 ani sub forma de street-art iar apoi a migrat in diferite medii de la stickere, insigne si doua colectii de tricouri la pictura in galerii, primul album street-art din Romania, show video-muzical cu trupa Sensor sau prima jucarie urbana din Romania.

Acum este vremea pentru lansarea versiunii 2 a jucariei-obiect. Este realizata in colaborare cu Eldercut exclusiv pentru GALATECA. Ca toate “produsele” Pisica Patrata este vorba de serii mici unicat, personalizate manual.

Vom lansa si colectia de bijuterii Pisica Patrata realizate de Carla Szabo, exclusiv pentru GALATECA. Acestea ar fi varful de lance, dar va asteptam sa descoperiti si alte derivate Pisica Patrata realizate special pentru GALATECA.

Bonus de lansare: de la ora 19:30, in seara de joi 13 decembrie curatorul expozitiei si creatorul Pisicii Patrate, Alexandru Ciubotariu, va oferi un tur ghidat al expozitiei.

Comentarii

  1. Abia astept sa vad expozitia. Ce-i drept, a trecut ceva timp de la vizionarea ultimelor benzi desenate.

    Comment by Deea
  2. De abia astept turul ghidat al expozitiei! Felicitari Pisicii Patrate!

    Comment by Rodica
  3. Voi urmari cu interes programul pentru a afla cand vor fi organizate workshopurile de BD. Sigur vor fi apreciate atat de cei mici cat si de adulti.

    Comment by emilia

Adauga un comentariu