Start vot în concursul nici o zi fără artă #contactless cu George

Votează lucrarea de artă preferată până pe 5 iunie la ora 24.00!

#Contactless Art Wall, platforma on-line de susținere a artei contemporane, a reușit să atragă interesul atât al publicului iubitor de artă și publicului larg, al artiștilor, cât și al susținătorilor acestor tip de proiecte. 

Astfel, George, primul banking inteligent care s-a alăturat ca partener al acestui proiect cultural inovator, și împreună propunem un concurs pentru artiști. Nicio zi fără artă #contactless, pentru că și George este @contactless, tema concursului este chiar #contactless.

Lucrările sunt expuse într-un album special creat pe facebook-ul Galateca, precum și pe site și instagram, putând fi votate de public pe paginile de socializare sau printr-un email pe galerie@galateca.ro în intervalul 28 mai – 5 iunie.

Imagini aici:
https://www.facebook.com/pg/GalerieGalateca/photos/?tab=album&album_id=3170899422990585&ref=page_internal
Video aici:
https://www.facebook.com/watch/GalerieGalateca/539002246783903/

Dă un like și un share, iar artistul ales de tine are șansa să câștige una dintre cele două burse, participarea în cadrul proiectului on line #contactless art wall și posibilitatea ca lucrarea să fie expusă timp de o săptămână în cadrul proiectului Inside/Outside Galateca,

Cei doi câștigători, cei care au cumulat cele mai multe voturi la fiecare categorie vor fi anunțati în ultima zi de expoziție online, pe 7 iunie.

Proiect inițiat și organizat de galeria Galateca

Co-organizator: Asociația culturală Neo Art România

Proiect susținut de George – primul banking inteligent BCR

In parteneriat cu Centrul Cultural Expo Arte, Dinu, Urse si Asociații, Asociatia Love Art, AQUA Carpatica

Parteneri media Biz, modernism.ro, agentiadecarte.ro, Radio Romania Cultural

 #contactless#stamcasa#galerievirtuala#art#separatdarimpreuna#doaronline#artonline #expoarte #aquacarpatica #galateca #galatecagallery #neoart #neoartromania #artaincarantina #niciozifaraart

Comentarii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu