BT partner CSWeek lansează concursul ”Lasă-ți amprenta asupra viitorului!”

BANCA TRANSILVANIA  devine partener alături de Galateca și Asociația Culturală Neo Art România în  proiectului CSWeek. Un prim pas al colaborării este lansarea CONCURSULUI DE ANIMAȚIE ȘI MULTIMEDIA Lasă-ți amprenta asupra viitorului!

Banca Transilvania se alătură inițiatorilor CSWeek ce își propun să aducă împreună comunități diferite, artiști, industrii creative, mediul corporate,  activiști și ONG-uri, publicul larg, pentru a prezenta inițiative sustenabile pozitive, studii de caz și exemple de bună practică, exemple diverse, soluții, inițiative locale și internaționale, reunite pe o  platformă internațională

CONCURSUL DE ANIMAȚIE ȘI MULTIMEDIA

Lasă-ți amprenta asupra viitorului!

Cine poate participa?

Dacă ești student sau masterand al universităţilor de artă, arhitectură etc. – universități vocaționale, artist din toate domeniile de exprimare artistică, de la arta vizuală, la film, animaţie sau muzică și ai o lucrare pe tema sustenabilitate, ecologie, comunitate, valori locale si comunitare poți participa la concursul cu premii Lasă-ți amprenta asupra viitorului!

Ce fel de lucrări sunt admise în concurs: orice tehnică mixtă amimație, video, gif, stop-motion, dar care să includă o secvență de animație cu logo-urile BT și CSWeek , cu durata maximă de 1 minut (documentul trebuie sa fie intr- un format comprimat astfel incat sa fie usor de urcat online pe rețelele de socializare la o rezoluție 

Aplicanţii trebuie să trimită documentele cerute la adresa contact@neoartromania.ropână pe 17 mai, ora 24.00, cu menţiunea în Subiect Lasă-ți amprenta asupra viitorului! – BT și CSWeek – Galateca.