Cine sunt primii unsprezece artisti din proiectul #Contactless


#Contactless, cea mai recentă expoziție inițiată de galeria Galateca este un proiect adaptat condițiilor actuale de distanțare socială, un proiect ce se desfășoară online, cu activări și discursuri despre și cu artiști. Inițial, #Contactless a reunit 6 artiști, 6 discursuri diferite, 6 etape diferite din istoria Galateca, un experiment generator de interacțiune.
După primele trei săptămâni #Contactless s-a transformat într- o platformă on-line de susținere a artei contemporane. Proiectul cuprinde peste 40 de artiști, din toate zonele de exprimare artistică (de la pictură, la video și performance) câte unul pe zi, prezentați cu o selecție din lucrările trimise, filme sau imagini reprezentative, animații sau stări, curatoriate de echipa Galateca și care sunt expuse în spațiu virtual (special creat pentru proiect), într-un concept inovator, pe site, facebook și instagram, zilnic la aceeași oră.
#Contactless Art Wall de la lansare a suscitat interesul artistilor, apelul de proiecte, încheiat pe 17 aprilie, adunand peste 100 de aplicatii. Pe langa artistii tineri, vor exista o serie de artisti invitati.
Primele unsprezece zile ale proiectului #Contactless Art Wall au adus in fata publicului unsprezece artisti: Daniel Rădulescu, Andra Nedelcu, Florin Zhu, Mădălina Andronic, Miruna Gheordunescu, Silviana Rădulescu, Mălina Ionescu și Andreea Medar, Bogdan Cazacincu, Cătălin-Emil Popa,  Anca Smărăndache si Mircea Moroianu.
Primele zece zile ale proiectului au fost marcate si prin două artist talks susținute de doi artiști tineri, sculptorul Daniel Rădulescu și Bogdan Cazacincu.

Si maratonul cultural continua…..

Powered by Centrul Cultural Expo Arte , AQUA Carpatica, Neo Art Romania
#contactless#stamcasa#galerievirtuala, #galateca, #doaronline, #art #separatdarimpreuna #doaronline #artonline #sculptura #expoarte #aquacarpatica #galateca #galatecagallery #neoart #neoartromania #mirceamoroianu #instalatievideo