EXOLVUNTUR – Ciclul Vieții/ FLORIN ZHU / 30AUGUST-24 SEPTEMBRIE

NEOStudio | Galateca| Camera Neagră

Marți 30 august, ora 18:30 vernisăm expoziția EXOLVUNTUR – Ciclul Vieții, a artistului FLORIN ZHU. Proiectul de sculptură, găzduit în Camera Neagră la Galateca,se înscrie în programul NEOStudio ediția de toamnă.

Lucrările lui Florin Zhu sunt o mini serie de lucrări modulare în metal ce au ca temă continuitatea, creativitatea și imaginația vieții prinse in cercul simbolistic cu largi și mitice conotatii asupra prezentului și viitorului…

Tematica lucrării este un concept simbolic, fiind În viziunea artistului împământenarea fizică, mentală, emoțională și spirituală a individului înconjurat de un cerc (corp geometric) ce nu are început sau sfârșit. Omul sau obiectul prins în cerc înseamnă continuitatea acestuia într-un fel sau altul dincolo de linia neîntreruptă care cuprinde în interiorul gigantic conținuturile existenței. 

Programul NeoStudio aduce în fața publicului arta tinerei generații. Creat de Galeria Galateca și Asociația Culturală Neo Art România în 2016, programul a inclus proiecte,precum Decantări, InPsyMe, Zbor, White Shadows, Grafica Tânără în colaborare cu UNARTE secțiunea artă și design modă, dar și camera de autor precum Văd. Clipesc. a tânărului artistului Vlad Pașca.

Parteneri media: Radio România Cultural, Metropola TV, modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, Propagarta, feeder.ro, Aici a StatParteneri: AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești

Parteneri: AQUA Carpatica , Domeniile Sâmburești