Eveniment concept SABINNE

Miercuri, 15 decembrie, între orele 19:00 și 20:00 vă asteptăm la  evenimentul concept SABINNE, o retrospectivă  a creațiilor – icon de la înființarea SABINNE până in prezent, cu focus pe cea mai recentă colecție, Lava Ego.

SABINNE sărbătorește 6 ani de la înființare și vă invită să luați parte la evenimentul aniversar ce va avea loc în cadrul Salon Anniversaire 9. Noi organizat de Galeria Galateca.

Vă așteptăm cu drag la o reuniune între prieteni, amintind cele mai interesante proiecte vestimentare SABINNE din acești ani. Piese unicat, premiate internațional vor fi prezentate într-o manieră inedită. Descoperiți cele mai noi creații și cunoașteți designerul din spatele brandului.”Ca artist vizual, Sabina Georgescu creează expresii vestimentare unice pentru spirite libere.
Interesată de structuri multidimensionale și cu o deosebită atenție la detalii, Sabina se dedică realizării unor piese sustenabile, cu mesaj puternic. Se inspiră atât din formele arhitecturale, cât și de aspecte organice și include în creațiile sale materiale neconvenționale, culori vibrante și contraste curajoase.
SABINNE este un brand creativ, sustenabil și cu atitudine incluzivă.