Susțineți împreună cu noi tineri artiști, creatori locali, scena culturală multimedia și de artă și știință

Compania voastra a directionat deja cei 20% din impozit pentru o asociație sau fundație în 2021 și 2022? Sau dacă vă gândiți să sponsorizați în 2023 în cadrul plafonului maxim stabilit de lege, respectiv 20%, puteți realoca suma către ONG-ul nostru cultural, NeoArt România.

Susțineți împreună cu noi tineri artiști, creatori locali, scena culturală multimedia și de artă și știință de la noi, redirecționând către proiectele galeriei Galateca.

10 ani cu peste 100 de expoziții, peste 500 de artiști și designeri, peste 30 de concepte inovatoare, cu programe relevante precum ​Măiastra, Arta la intrare, Neo Studio, What’s next #contactless, #csweek (www.csweek.ro) sau Neo Art Connect (www.neoartconnect.ro). Am dezvoltat proiecte ample de mentorat, burse, programe expoziționale naționale, pentru a susține activ tinerii artiști, precum și pe cei care activează în eco-artă, design sustenabil sau crează interdisciplinar.


Dacă proiectele noastre vă plac, ne puteți susține prin redirecționarea unei parti din impozitul pe profit sau venit al companiei sau ne puteți aloca o parte din proiectele voastre de CSR sau promovare, astfel puteți fi parteneri în această frumoasă poveste de artă și design contemporan pe care o scriem împreună cu zeci de parteneri de încredere de mai bine de 10 ani.


Galeria Galateca este unul dintre cele mai longevive spații culturale din București, s-a născut din dorința și nevoia de a crea o platformă vie, versatilă, multifuncțională dedicată artei contemporane și designului, ideală pentru proiecte interdisciplinare. Împreună cu asociația noastră, am dezvoltat un program multimedia național și internațional, cu un mix dinamic de concepte expoziționale, promovând artiști români și străini, artă și știință, eco-design, sustenabilitate în zona creativă, dar și proiecte curatoriale inovatoare, susținând și promovând sute de creatori și artiști locali.