Galateca la FESTIVALUL CULTURII ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI ”AICI-ACOLO”

Galateca participă în perioada 28-30 mai 2021 , în format online, la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Culturii Românilor de Pretutindeni, organizat la inițiativa Administrației Prezidențiale, în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din România (UAP) și Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) din Guvernul României.
Festivalul Culturii Românilor de Pretutindeni ”Aici-Acolo” aduce împreună, într-un ”Dialog despre acum”, artiști români din ţară şi din străinătate, de ’aici’ şi de ’acolo’, din diverse domenii de creație: artă, muzică, film, operă.
Festivalul marchează Ziua Românilor de Pretutindeni (sărbătorită în ultima duminică din luna mai—anul acesta pe 30 mai) și va fi difuzat în spațiul online, pe pagina de Facebook ale Festivalului Culturii Românilor de Pretutindeni: https://www.facebook.com/festivalulaiciacolo/ și ale organizațiilor partenere.
Festivalul se bucură de suportul unor prestigioase instituţii de cultură cum ar fi Muzeul Național de Artă al României și Opera Națională București.