Galateca@Weekendul Galeriilor

23.04.2016

WEG3_vizualMAIL

Sâmbătă, 23 și duminică, 24 Aprilie vă asteptăm la Weekendul Galeriilor cu un proiect inedit, Spațiu medial – Nu sunt acolo unde exist şi nici acolo unde gândesc, al artistei Liliana Mercioiu. Inspirată din filozofia lui Emanuele Coccia, instalaţia de artă este un prilej de reflectare, de introspecţie, de căutare. Lucrarea duce mai departe cercetările artistei legate de reprezentarea spaţială, geometriile neeuclidiene și spaţiul multidimensional, spațiul galeriei devenind un mediu de redefinire în relație cu arta și cu lumea, fără a omite din această construcție multiplele fațete ale existenței și a căuta conexiunile dintre acestea.

Liliana Mercioiu Popa (n.1975, la Târgu-Jiu), trăieşte şi lucrează la Timişoara. Din anul 1999 predă în cadrul Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara pictura, fiind lector universitar.

A treia ediție a Weekend-ului Galeriilor are loc în zilele de sâmbătă, 23 și duminică, 24 Aprilie 2016 între orele 12 -21 și reunește treizeci si patru de galerii din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Asociația Ephemair și continuă inițiativa proiectului Noaptea Albă a Galeriilor, promovând de aceasta dată în diurnă pentru publicul din București arta contemporană și artiștii din România.