Maiastra - povestea nespusa a iei

 • Silviu Oravitzan

  Silviu Oravitzan

  Artistul Silviu Oravitzan expune in premiera la Galateca lucrarile in cadrul sale stilul sau fiind in armonie cu tema expozitiei.Exista o simbolistica comuna si un fir epic ce amplifica mesajul instalatiei de arta. Galateca gazduieste in cadrul expozitiei “Maiastra – Povestea nespusa a iei”, lucrarile renumitului artist Silviu Oravitzan. Pana … mai mult »

 • Vernisaj

  Vernisaj

  Galerie

 • Noaptea de Sanziene

  Noaptea de Sanziene

  Pe 23 iunie Galateca a inceput sarbatoarea de Sanziene cu fascinante povesti, legende, flori, muzica si proiectii cinematografice.​ T​raditii si obiceiuri stravechi au fost reinviate. Membrii trupei Passe-Partout: Alexandra Neacsu, Lelia Marcu – Vladu, Daniela Niculae si Ionut Marcu ne-au  incantat cu un performance inspirat din obiceiurile de Sanziene.  Astfel, … mai mult »

 • Noaptea Fotografiei

  Noaptea Fotografiei

  Pe 27 iunie, intre 18:00 si 22:00, Galateca a participat la Noaptea Fotografiei cu o selectie de faimoase fotografii de arhiva ale Altetei Sale Regale, Regina Maria a Romaniei in vesmant traditional romanesc si in exclusivitate si o serie de 200 fotografii din perioada interbelica din colectia britanicei Beryl de … mai mult »