RETHINKING SOMEȘ @ DOIJOI

15.04.2022

Astăzi, 14 aprilie, ne vedem la @doijoi începând cu ora 18:00, la preview-ul expoziției proiectului „Rethinking Someș” la Galeria Galateca.
Proiectul și expoziția „River Somes, Exhibition on the Somes River Regeneration Project in Cluj-Napoca” aparțin biroului de arhitectură spaniol PRACTICA, cei care au câștigat concursul internațional de proiecte din Cluj.
Expus la Bienala de la Veneția în 2021 sub întrebarea pusă de Hashim Sarkis „How will we live together?” proiectul „Rethinking Someș”este parte integrantă a Forumului Internațional „Ape pentru Comunități Durabile”, organizat în zilele de 14 și 15 aprilie, de Ordinul Arhitecților din România în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România – Filiala București, Asociația Ivan Patzaichin-Mila 23 și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă.
“Rethinking Somes” este inclus în 14 aprilie în DoiJoi, iar între 14 și 22 mai în Romanian Design Week ce se desfășoară și CSWeek ( Creative Sustenability Week), un concept creat de Galateca. Vernisajul expoziției are loc vineri, 15 mai, începând cu orele 18:30. Intrare liberă.

Organizat de: Ordinul Arhitecților din România și Ordinul Arhitecților din România Filiala București, Asociația Ivan Patzaichin Mila 23, Departamentul pentru Dezvoltarea Durabilă Parteneri media: Igloo, Zeppelin, Arhitectura, Apele Unite ale României, Radio România Cultural Cultural, Metropola TV, modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, Propagarta,
Parteneri : AQUA Carpatica , Domeniile Sâmburești