SAVE THE DATE DARE TO SEE INSIDE

DARE TO SEE INSIDE este un dublu apel pe care artista multi-disciplinară Ana Ilie îl face prin intermediul expoziției sale: introspecția și invitația de a îndrăzni, după mai bine de un an de izolare și restricții, să călcăm pragul spațiilor care și-au reluat activitatea de curând. Un exemplu este segmentul Horeca, segment din care face parte și M60, spațiul care găzduiește acest proiect, o cafenea-bistro cochetă, aflată în inima Bucureștiului. 

Introspecția este privită ca ceva vital, mai ales in această perioadă când, încă în proces de readaptare la schimbările impuse de pandemie și, mai nou, ridicarea restricțiilor, încercăm să ne găsim busola interioară pentru a ne continua drumul sau, mai bine spus, a ne găsi calea.
Izolarea, restricțiile și anxietatea generală și-au pus amprenta pe modul nostru de a gândi și a acționa pe termen  mediu sau lung, dar, mai ales, ne-au obligat să stăm în fața propriilor noastre existențe și să le analizăm așa cum, probabil, nu ne-am oferit răgazul necesar să o facem până acum.

 DARE TO SEE INSIDE este o extensie a expoziției REinvent YOUrself, parte din proiectul Inside/Outside 4.0 Eco, lansat de Galeria Galateca în decembrie 2020.
Născută din nevoia de a aduce în prim-plan condiția artistului  în contextul pandemiei, dar și teme intens dezbătute precum eco design, eco art, reciclare si upcycling, expoziția REinvent YOUrself a putut fi văzută timp de două luni in vitrina galeriei, alături de alte 5 proiecte. 
DARE TO SEE INSIDE pune sub lupă nu doar artistul, creatorul, ci individul, în general, preocupat de dezvoltare și evoluție. 

Expoziția reunește lucrări din domenii diverse:  instalație, mixed-media, design de obiect și poezie. 
Cum vor fuziona aceste lucrări, aflați duminică, 27 iunie, începând cu ora 18:00.
  Inside/ Outside 4.0 ECO a fost lansat de Galeria Galateca pe 8 decembrie 2020, fiind a patra ediție a proiectului curatorial din vitrinele galeriei. Tema propusă, extrem de actuală – ecologia, un subiect abordat de galeria Galateca în multiple proiecte.Șase vitrine cu șase mesaje inspiraționale ce demonstrează rolul modelator și catalizator al artei: Sergiu Chihaia, Ana Ilie, Wooba, Vlad Tenu, Raluca Jurcovan și Nadia Ioan.