Termeni si conditii

Multumim ca ati vizitat Site-ul GALATECA.ro. Acest Site (www.GALATECA.ro) este operat de S.C. BRAIN INTL LTD S.R.L. PRIN ACCESAREA SAU UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL FATA DE ACESTI TERMENI DE UTILIZARE („TERMENII DE UTILIZARE”). „TERMENII SI CONDITIILE” SE POT SCHIMBA IN VIITOR DAR ESTE OBLIGATIA DUMNEAVOASTRA DE A LE CITI SI RESPECTA. VIZITAREA SAU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI IMPLICA ACCEPTAREA SI RESPECTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE DIN ACEL MOMENT.

1. Utilizarea acestui Site Puteti utiliza acest site numai in concordanta cu si respectand acesti Termeni de Utilizare si Politica de Confidentialitate a Site-ului („Politica de Confidentialitate”). Nu puteti utiliza Site-ul in scopuri ilicite sau interzise de acesti Termeni de Utilizare, sau sa solicitati infaptuirea unor activitati ilegale sau alte activitati care incalca drepturile S.C. BRAIN INTL LTD S.R.L. sau ale altor companii. Pe langa orice alte drepturi sau restrictii din acesti Termeni de Utilizare, nu puteti utiliza acest Site in scopul de a: (a) transmite prin intermediul acestui Site orice informatii, texte, imagini, fisiere, link-uri sau software cu exceptia celor legate de utilizarea autorizata a acestui Site ori ca raspuns la o cerinta de-a noastra; (b) introduce in Site sau in orice alt computer sau website virusi, Troiani si/sau coduri daunatoare.

2. Acuratetea continutului Informatia din acest Site este considerata completa si de incredere. Totusi, informatia poate contine erori de ortografie, sau alte tipuri de erori. Vom face eforturi rezonabile de a corecta aceste erori cat mai repede posibil.

3. Drepturi de proprietate Sunteti de acord cu faptul ca software-ul, continutul, materialele si alte componente (inclusiv dar nu numai legate de logo, grafica, fisiere video, muzica, headere de pe Site si iconite de pe Site) aflate pe Site sunt proprietatea S.C. BRAIN INTL LTD S.R.L. Sunteti de acord sa nu vindeti, modificati, publicati, transmiteti, retransmiteti in orice mod sau forma, precum si sa nu participati la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra. Mentionarea oricaror produse, servicii sau alte informa?ii prin denumirea comercial?, marca, sau altfel nu constituie sau implic? aprobarea, sponsorizarea sau recomandarea acesteia sau orice afiliere cu aceasta de c?tre S.C. BRAIN INTL LTD S.R.L. Toate marcile inregistrate care nu sunt detinute de S.C. BRAIN INTL LTD S.R.L si apar pe site sunt proprietatea respectivilor terti. Orice utilizare a continutului sau a materialelor in orice scop ce nu este explicit permis de acesti Termeni de Utilizare este strict interzisa, sub sanctiunea platii de daune-interese egale cu valoarea prejudiciului creat.

4. Link-uri din Site-ul GALATECA.ro catre site-uri externe Acest Site poate contine link-uri catre alte website-uri de pe Internet. Sunteti de acord cu faptul ca noi nu avem control asupra acelor website-uri si ca nu suntem responsabili pentru acuratetea, legalitatea sau orice alt aspect al oricarui website link-uit. Acest Site nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Site-ul nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

ACEST SITE, CONTINUTUL SAU SI TOATE TEXTELE, IMAGINILE, PRODUSELE SI ORICE ALTE INFORMATII DESPRE, ACCESIBILE DIN SAU DISPONIBILE PE ACEST SITE SUNT FURNIZATE FARA NICIUN FEL DE GARANTIE, EXPRIMATA SAU IMPLICITA, INCLUSIV DAR NU LIMITATA LA GARANTIILE IMPLICATE ALE UTILIZARII IN SCOP COMERCIAL, OPORTUNITATE A UNUI ANUME SCOP SAU RESPECTAREA DREPTURILOR ASUPRA PROPRIETATII INTELECTUALE. IN MOD PRECIS, DAR FARA LIMITARI, COMPANIA NU GARANTEAZA URMATOARELE: (i) INFORMATIA DE PE SITE ESTE LIPSITA DE ERORI; (ii) FUNCTIUNILE CONTINUTE DE ACEST SITE VOR FI NEINTRERUPTE SAU LIPSITE DE ERORI; (iii) DEFECTELE VOR FI CORECTATE; (iv) ACEST SITE SAU SERVERUL (SERVERELE) CARE IL FAC DISPONIBIL SUNT LIPSITE DE VIRUSI SAU ALTE COMPONENETE DAUNATOARE.

5. Diverse Cu exceptia cazului in care se specific? altfel in acest document, acesti Termeni de Utilizare, impreuna cu Politica de Confidentialitate, constituie intregul acord intre dumneavoastra si S.C. BRAIN INTL LTD S.R.L in legatura cu Site-ul.

Ultima actualizare: Decembrie 2012