Vernisaj CODRU Oxygen Booth

CODRU Oxygen Booth – A place to breath, creat de Elena Aronoaie Adorian, este următorul proiect din cadrul Anualei de Artă și Știință Neo Art Connect. Pe 30 mai, ora 19:00, la Goethe Institute te invităm să petreci timp recreativ într-o instalație imersivă care stimulează simțurile, înconjurați de o sursă naturală de oxigen.Obiectivul acestei intervenții este încurajarea petrecerii timpului în natură, cu conștientizarea responsabilității individuale și colective pentru conservarea acesteia, dar și promovarea sustenabilității ca stil de viață. Proiectul poate fi vizitat între 30 mai – 20 iunieDă-ți voie să respiri pentru 10 minute înconjurat de natură.
Îți sugerăm să închizi ochii și să îmbrățișezi senzația de bine pe care o simți.Proiectul „CODRU Oxygen Booth – A place to breathe” este rezultatul unei colaborări fructuoase între CODRU Festival și FORVIA HELLA și este construit pe cei patru piloni de bază – Artă și Cultură, Educație, Divertisment și Sustenabilitate, piloni ce se regăsesc în fiecare proiect CODRU.

Susținut de BRD Groupe Société Générale

Partener strategic Fundația9

Parteneri: Arcub, ATELIER 030202, Ghica House, Goethe Institute, Institutul Politehnic din București, creart, Teatrelli,  Muzeul Naţional Tehnic “prof. ing. Dimitrie Leonida”, Hotel Caro, Institutul Cervantes, UNARTE, UAP,  Galeria Park, CODRU,  Universitatea de Vest Timișoara, Magazinul de plante, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești, Nespresso Parteneri media: Radio România Cultural, Metropola TV, modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, Propagarta, feeder.ro, Aici a Stat, Dreamingof.net, Kreatoria.ro, Finesociety.ro