Vernisaj Work in progress @Galateca

01.04.2014
Afis Work in progress-1Marti 1 aprilie, orele 18:00, va asteptam la Galateca la vernisajul unei expozitii – proiect „Work in progress” – Anuala de arta pentru copii, un proiect initiat de Avenor College si sustinut de Institutul de Management si Dezvoltare Durabila in parteneriat cu galeria. Acest proiect se afla deja la a III-a editie si continua conceptul creat de artista Angela Bontas, coordonatoarea primelor doua editii.
E​xpozitia anuala de arte plastice pentru copii “Work in progress” isi propune sa expuna, intre 1 si 9 aprilie, lucrarile celor mai talentati  scolari si prescolari din gradinitele si scolile participante la proiect.  Lucrarile au fost ​inspirate din basmele romanesti si au fost​ selectate de un juriu format din trei artisti plastici si un reprezentant al galeriei.
Din cele 250 de lucrari expuse doar 100 vor fi selectionate pentru catalogul Work in progress: Basme romanesti ilustrate de copii, iar 50 vor fi inramate si donate pentru infrumusetarea unor spatii publice.
Pe parcursul expozitiei copiii vor putea participa la ateliere de arhitectura organizate de Asociatia De-a Arhitectura si un workshop dedicat atat parintilor cat si copiilor.