VKRS 2020 – APEL PROIECTE VIDEO ART pentru artiști

VKRS 2020 – Video Arts   

Apel de proiecte video pentru artiști

Galeria Galateca împreună cu Biz și Screen Native, organizatorii VKRS,   vă invită să fiți parte din primului festival video din România – 100% online –  ce va avea loc pe 19 noiembrie 2020.

Aplică pentru festival  cu o lucrare video –  animație, film etc. și ai șansa să fii printre cei trei câștigători selectați de organizatori. În plus TOATE lucrările vor fi prezentate pe parcursul festivalului.

Aplicanții sunt invitați să participe o lucrare video, de maxim 5-7 minute sau mai lungi, dar cu abstract de 5-7 minute, ce poate fi prezentat în festival, urmând ca varianta integrală să fie postată pe youtube.

Trimite propunerea ta până joi12 noiembrie 2020orele 24:00 pe adresa galerie@galateca.ro și ai șansa să fii printre cei trei câștigători selectați de organizatori. Aceștia vor avea șansa de a expune în proiectul Inside/Outside al Galeriei Galateca și beneficia de promovare în revista BIZ, organizatorul evenimentului. Toate lucrările se vor regăsi pe platforma online a festivalului VKRS.

Organizatorii vor alege cei trei câștigători pe criterii de originalitate, reacție a participanților și publicului la conținutul prezentat, cât și de diversitate a exprimării artistice. Apelul se adresează  artiștilor, absolvenți ai facultăților vocaționale.

Detalii pe site www.vkrs.ro si pe galateca.ro

Despre VKRS. Prima ediție din România a celui mai mare festival internațional dedicat videoului VKRS reunește pe 19 noiembrie 2020, creatori, regizori, branduri, artisti, vloggeri, profesionisti si entuziasti deopotriva, in cel mai bun cadru care iti explica si te face sa traiesti totul despre acest format. Astăzi videoul este formatul rege fie ca este short lived, squared, live sau edited, professional sau personal, long or short, animated or shot.