Bucharest Photo Week – Galateca

Galateca participa la primul festival de fotografie din Bucuresti, Bucharest Photo Week, ce se desfașoara intre 5-14 septembrie, cu o selectie de lucrari ale artistului Cornel Lazia din colectia Travel. Fotografiile sale surprind instantanee din New York, pentru Lazia metropola fiind “o entitate, un organism viu, o creatie a oamenilor, … mai mult »

Vernisaj Brilliant by Design – 10 septembrie @Galateca

Dupa Gent, Stockholm, Moscova, Budapesta, Bratislava si Frankfurt expozitia de design ceh de sticla si portelan, „Brilliant by Design” este gazduita la Galateca incepand cu 10 septembrie. Realizata in colaborare cu Centrul Ceh, manifestarea aduce in fata privitorului obiecte de design contemporan ce spun povestea unei frumoase traditii recunoscute in … mai mult »

Design identitar. CZ feat. RO

Dupa Gent, Stockholm, Moscova, Budapesta, Bratislava si Frankfurt expozitia de ceramica si sticla din Cehia, „Brilliant by Design” este gazduita la Galateca incepand cu 10 septembrie. Realizata in viziunea lui Petr Nový, principalul curator al Muzeului de Sticla si Bijuterie din Jablonec nad Nisou, expozitia “Brilliant by design” este o … mai mult »