Faceti Dragoste Nu Arta

In perioada 14 februarie – 14 martie galeria Galateca gazduieste proiectul “Faceti Dragoste. Nu Arta.” al artistului Dan Raul Pintea. Deschisa de Ziua indragostitilor si de Dragobete, expozitia de arta doreste sa accentueze rolul decisiv al Dragostei in tot ceea ce facem.

In scopul asigurarii educatiei pentru sanatate si alimentatie sanatoasa a populatiei, in expozitia publica din data de 14 februarie 2015, Dan Raul Pintea cere modificarea articolului 138, alin. 5 din Codul de reglementare a continutului audiovizual.

Astfel, mesajele de avertizare care vor fi difuzate sunt:

“Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic arta.’’

”Pentru o viata sanatoasa, faceti dragoste cel putin 30 de minute in fiecare zi.”

Noua decizie de modificare a Codului de reglementare a continutului audiovizual prevede ca  mesajele de avertizare sa se difuzeze alternativ pe parcursul unei zile, la sfarsitul fiecarui clip publicitar.

Dan Raul Pintea (b.1981) este un artist roman reformat independent, ce traieste si lucreaza la Sibiu.

Absolvent al Facultatii de Arte Plastice, departamentul de Grafica al Universitatii de Arte si Design, Cluj Napoca, unde și-a susținut si masteratul in 2006. Dan Raul Pintea a participat la numeroase expozitii in tara si internationale precum XIII Vila Nova de Cerveira International Biennial of Art ; Trypthycon (DE), Visual Kontakt (GER), Program Gallery (POL), Studiobruck (RO), Steambox (IRL).