INTRUSIVE THOUGHTS/ COSMINA – IONELA SANDU/ 5-11 august

NEOStudioVIII /Arta tinerei generații/ Camera Neagră

Intrusive Thoughts este al treilea proiect NEOSTUDIO8, ce se desfășoară în perioada 5-11 august la Galateca în Camera Neagră.

Cosmina-Ionela Sandu în Intrusive Thoughts urmărește să ilustrez câteva dintre gândurile intruzive care au făcut-o să își chestionez sănătatea mintală. Multe dintre aceste gânduri au apărut ca răspuns la mediul creat de Social Media și al altor lucruri toxice legate de obiceiurile zilnice.
Intrusive Thoughts (Gânduri Intruzive) sunt acele gânduri care pătrund în capul nostru neinvitate și care te fac să îți chestionezi propria moralitate, spune Cosmina-Ionela Sandu.
Întreaga lucrare este o narațiune continuă bazată pe cele mai comune gânduri invazive, dar și câteva dintre gândurile proprii artistei.

Ajuns la ediția a VIII – a, NEOStudio este un program dedicat susținerii tinerilor artiști, fie ei studenți, masteranzi sau absolvenți. Într-un nou format, mult mai dinamic manifestarea propune să aducă săptămânal, în fața publicului arta tinerei generații.

Artiștii selectați în NEOStudio VIII sunt:


* Iulia Jugaru cu Creatures, 20 iulie – 27 iulie

* Bianca Sava cu The Joy, 28 iulie – 3 august

* Cosmina-Ionela Sandu cu Intrusive Thoughts, 5 august – 11 august

* Marian Cîmpeanu cu Old School-New School, 13 august – 19 august

* Andrada-Cristina Gheorghe cu Playing with Light, 20 august – 27 august

Programul NeoStudio aduce în fața publicului arta tinerei generații. Creat de Galeria Galateca și Asociația Culturală Neo Art România în 2016, programul a inclus proiecte,precum Decantări, InPsyMe, Zbor, White Shadows, Grafica

Tânără în colaborare cu UNARTE secțiunea artă și design modă, dar și camera de autor precum Văd. Clipesc. a tânărului artistului Vlad Pașca.

NEOStudioVIII se derulează în perioada 20 iulie – 27 august. Intrare liberă

Parteneri media: Radio România Cultural, Metropola TV, modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, Propagarta

Parteneri: AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești