Expozitia

Sambata, 16 martie, Galateca inaugureaza expozitia in oglinda „Beautiful yesterday”, o continuare a expozitiei curente „The Rest is Tomorrow”. Piesele designerilor romani isi vor privi sursele de inspiratie, o istorie scrisa cu creativitate si ingeniozitate cel putin la fel de spectaculoasa precum a contemporanilor. Piesele expuse acopera toata perioada dintre … mai mult »

Carla Szabo

Carla Szabo, designer de accesorii, este cunoscuta mai ales pentru colectiile de bijuterie contemporana create incepand cu 2004. A colaborat cu designeri precum Irina Schrotter sau Stephan Pelger, pentru care a creat bijuterii inspirate din armonia naturii, cultura urbana si poezia trecutului. www.carlaszabo.com

Irina Shrotter

Irina Shrotter si-a lansat propria casa de moda in Iasi acum 23 de ani, iar la sfarsitul anilor ’90 a organizat pentru prima data Romanian Fashion Week. A debutat pe plan international in 2001 la Paris si a participat de cinci ori consecutiv la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week. Brandul Irina … mai mult »

Doina Levintza

Doina Levintza este prima creatoare de moda din Europa de Est care a prezentat o colectie la New York Fashion Week. Cariera sa internationala a debutat la Paris in 1984, iar de atunci peste 100 de prezentari si expozitii in Romania si in capitale ca Paris, Washington si New York … mai mult »

Lucian Broscatean

Lucian Broscatean a debutat in 2008 cu colectia Nomadic Symptoms, aflandu-se intr-o continua explorare a posibilitatilor modei contemporane. Colectiile sale au fost prezentate in Romania si in Europa. Designerul a participat de cinci ori consecutiv la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week. Mobilitatea, stilul de viata nomad, versatilitatea si spatiile heterotopice sunt … mai mult »

Dinu Bodiciu

Dinu Bodiciu a studiat design si tehnologie vestimentara la London College of Fashion, iar in 2011 a fost selectat de revista Wallpaper drept unul dintre cei mai promitatori tineri designeri ai anului. Creatiile DB sunt gandite ca o extensie a corpului uman si au o esenta organica, obtinuta prin tesaturi … mai mult »

Andreea Badala

Andreea Badala a studiat designul vestimentar la Universitatea de Arte Bucuresti si tehnologia tiparelor la London College of Fashion. Dupa experien?a de lucru din Romania alaturi de designerii Maria Lucia Hohan sau Venera Arapu, Andreea a urmat stagii la Richard Nicoll, Tata-Naka, Emilio de la Morena si Alexander McQueen. O … mai mult »