Anniversaire

Anniversaire, salonul de arta si design de la Galateca se prelungeste pana pe 25 ianuarie. Vestile bune nu se opresc aici: vom pastra reducerile de 33% la produsele selectate in toata aceasta perioada!

In decembrie aniversam 1 an de Galateca.
Un an de cand arta si-a dat intalnire cu design-ul intr-un spatiu absolut inedit.
Un an cu 9 expozitii surprinzatoare, care au explorat diverse teritorii artistice si medii de exprimare.
Un an de cand am lansat NeoGalateca, un nou concept de gallery shop.
Pentru toate aceste motive si pentru multe altele, va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi. La prima editie Anniversaire, un nou concept Galateca. Un concept prin care ne reinventam. De data aceasta, spatiul nostru se va transforma intr-o casa, in care obiectele de arta si cele de design se intalnesc si se pun in valoare reciproc. Astfel, lucrari ale unor renumiti artisti contemporani, precum Mircea Roman, Aurel Tar, Simon Henwood, Predrag Popara, Mircea Nechita, Vlad Tenu, Elena Copuzeanu vor intra intr-un dialog imaginativ cu obiecte de design de la branduri recunoscute (Muuto, Ango, Pols Potten sau Leitmotiv), intr-o scenografie originala.
Surprizele Galateca nu se termina aici. Luna decembrie este si cea in care lansam 3 camere de autor. 3 artisti care nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru iubitorii de arta, reprezentativi atat pentru ceramica, dar si pentru sculptura si pictura: Daniela Fainis, Marian Zidaru si Silviu Oravitzan.
Iar pentru iubitorii de moda si de design am pregatit evenimente speciale, in care va asteptam cu lansari de colectii si reduceri la produse selectate.

Weekend Fashion@Galateca: 5-7 decembrie
Made in RO Sneak Peek by DESIGNIST: 12 decembrie
White Friday: 13 decembrie; Ladies Night de la 20.00 la 24.00
Weekend ceramica@Galateca: 13-14 decembrie
Weekend arta@Galateca: 20-23 decembrie

Va asteptam la Anniversaire intre 30 noiembrie si 11 ianuarie sa le descoperiti pe toate! Si pe 6 decembrie la vernisaj si la intalnirea cu toti artistii din prima editie a salonului de arta si design de la Galateca.

Galerie

[nggallery id=42]