Salonul de Arta si Design – Anniversaire 5

23905240_1657291847684691_6644741769041067005_n

ANNIVERSAIRE 5
Salon de arta si design
25 noiembrie – 24 decembrie

Salonul de Artă și Design – Anniversaire 5 – un concept marca Galateca, își propune să ofere o alternativă coolturală celor care doresc să dăruiască cadouri de autor în prag de An Nou. La cinci ani de la deschiderea oficială, spațiu galeriei se transformă aniversar în cinci ambiente distincte: inspiratie din Maiastra, noutăti in design, white corner, kids corner precum și în două zone destinate artei contemporane, de tipul camerelor de autor: pictură, grafica, ilustratie, ceramica și sculptură.

ILIE RUSU – OVIDIU STEFAN TOADER – ANCA DRAGU – CIPRIAN GRIGORESCU – BOGDAN GAVROS – STEFAN NEAGU – ALCHEMY – LIA ARAM – JAISSE – SILVIA SERBAN – BIANCA POPP – STUDIO CABAL – DORIN NEGRAU – EDITA LUPEA – RAD PLAYGROUND – SIMINA FILAT – MARIE NOUVELLE – EFEMERE – IOANA ARDELEANU – MIHAELA COMAN – CLAUDIA PUSCASIU – MONICA IACOVENCO – PODOABE CU STIL sunt doar cativa din cei peste 20 de artisti si designeri ce participă la această ediție a salonului. Pana pe 7 decembrie in fiecare săptămână un alt artist,consacrat sau debutant, este invitat să participe la salon.

Ca în fiecare an, Anniversaire 5 a fost gândit astfel încât fiecare dintre noi să se poată regăsi prin frumos. Însă tocmai acest eclectism este cheia Salonului nostru de Artă și Design ce întotdeauna a stat sub zodia autenticității, a rafinamentului, a bunului gust.

Cifra 5 este considerată sacră în majoritatea mitologiilor lumii. Semn al unirii, al regenerării, al ordinii și armoniei, număr al centrului, al echilibrului și al hierogamiilor (în care principiul ceresc „3” îl întâlnește pe cel pământesc „2”, cifra 5 va deschide ceruri și noi începuturi, ne va apropia spiritual unii de ceilalți.

Și pentru că se încheie un ciclu spre a începe -întru renaștere prin regenerare- altul, Anniversaire 5 este forma noastră de colindat, de purificare a spațiului și timpului prin creativitate, de potențare a stării solare de sărbătoare prin artă, fashion și design.

Perioada de desfasuare este 25 noiembrie-24 decembrie,

Detalii expozitie »