Andreea- Alexandra Vrabioiu

Andreea Alexandra Vrabioiu, studentă la UNARTE anul I, consideră ca nicio lucrare de artă n-ar putea trata în mod exhaustiv multitudinea de stări și sentimente create de situația existența. În condițile create de starea de izolare, arta caută să descopere calea de transcendere a ecranului. Această izolare impusă poate fi un prilej de mediație și introspecție, de descoperire a armoniei interioare, de eliberare a constrângerilor fizice și exploatarea frumuseții universului în care trăiește fiecare. De mare ajutor poate fi și scoaterea la lumina a spiritului ludic (inhibat în condiții de contact social), a copilului interior și a umorului fără limite.
Propriul model, Andreea Alexandra Vrabioiu a încercat o comunicare cu ea însăsi și cu privitorul, un dialog „necuvântat”, o trimitere la principiul “ochii sunt oglinda sufletului”.

Izolare I/II/III
ulei pe pânză/ 100×80 cm

Spirit ludic
ulei pe pânză/ 100×80 cm

Powered by Centrul Cultural Expo Arte, AQUA Carpatica, NeoArt Romania

#contactless, #stamcasa, #galerievirtuala, #galateca, #doaronline, #art #separatdarimpreuna #doaronline #artonline #sculptura #expoarte #aquacarpatica #galateca #galatecagallery #neoart #neoartromania