Neogalateca

logoAm lansat www.neogalateca.com

Untitled

 

NEOGALATECA, cel mai nou gallery-shop din Capitala a fost lansat la sfarsitul lunii februarie de catre Galerie GALATECA. Cu o amplasare de exceptie, chiar in inima Capitalei, la parterul Bibliotecii Centrale Universitare si in imediata apropiere a Muzeului National de Arta si a Ateneului Roman, magazinul prezinta design de obiecte si accesorii pentru casa, fashion, papetarie, carte, obiecte de arta, ilustratii si grafica cuprinse in mape de autor.

Gallery-shop-ul reuneste deopotriva branduri internationale din zona homedeco si companii producatoare de accesorii fashion sau obiecte de esign precum: Muuto, Pols Potten, Seletti, ToyWatch, cat si o serie de designeri locali care s-au aratat incantati sa faca parte din acest proiect: Andreea Badala (Murmur), Carla Szabo, Lucian Broscotean, Miki Puran (Maracuja), Cosmina Nicolescu (Fandacsia), Agnes Keszeg sau Ciprian Vrabie.

NEOGALATECA este integrat in spatiul cultural GALATECA, accesul realizandu-se prin galerie, in intentia de a populariza consumul de arta aplicata si design de obiect.