Primavera, Ediția a VII. Extravaganța.

Salon de artă și design

26 februarie – 8 martie

Galateca

powered by NeoGalateca

 

Salonul de artă și design, Primavera, ajuns la a șaptea ediție, își deschide porțile din 26 februarie cu o selecție de obiecte de artă, design, bijuterie de autor și accesorii vestimentare. Peste 20 de artiști și designeri celebrează primăvara sub semnul extravaganței. 

Primavera 2020 vorbește despre fericire, atitudine, bucuria exploziei de culoare, despre vacanțe pe malul mării și seri de neuitat. Ce aduce nou primăvara 2020…culori tari, vibrante, pornind de la albastru clasic la Lush Lava, o combinație de portocaliu cu roșu, ce ne duce cu gândul la asfințit, Aqua Menthe ce asociază albastrul oceanului cu verdele viu al mentei, cu dor de vacanțe tropicale și Phantom Blue, tonuri de indigo și albastru navy. 

Anul acesta, salonul marchează și redeschiderea shopului on line neogalateca.ro,  cu noi servicii și secțiuni dedicate celor ce apreciază cadourile speciale, precum și companiilor sau instituțiilor care au nevoie de un furnizor constant și validat de obiecte de artă și design – NeoX.

Pentru a întâmpina cererile pentru cadouri sezoniere și aniversare, NEOGalateca oferă din aceast an pachete dedicate pentru astfel de solicitări. Astfel clienții galeriei-magazin pot beneficia de servicii noi, pachetele specializate și recomandă serii dedicate pentru evenimente, oferind posibilitatea de a comisiona ediţii speciale, pe care le puteți descoperi la Primavera.

Am pregătit lansări, workshopuri, colecții capsulă, mărțișoare, cadouri originale ca să te bucuri de venirea Primăverii.

 

Powered by Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Illy