9 zile de shopping@NeoGalateca

IMG_0072De Sanziene, NeoGalateca isi intampina clientii cu o noua selectie de obiecte de design si fashion inspirate din arta traditionala romaneasca. 9 zile magice la NeoGalateca in care te poti delecta cu ii traditionale sau noi, tricouri, bijuterii, esarfe, produse de design contemporan, mic mobilier si tot felul de cadouri inspirate de arta romaneasca traditionala.
Alaturi de colectiile de mobilier Bark Tree, Teak Wood sau Tam Tam si obiectele de decor No.47 sau Bush de la Pols Potten, Estetico Quotidiano, Turn sau Bosque de la Seletti, in magazinul NeoGalateca veti regasi o selectie exclusiva de produse de inspiratie etno ale unor marci si designeri romani.
Doar pana pe 29 iunie va puteti bucura de cele 9 zile magice de shopping cu Lana, Ciprian Vrabie, Andra Andreescu, Maria Dermeng, The Awesome Project, Culture Soup, Mihaela Ivana, Mandra Chic, UnaCaLuna, NoTime sau Ie Romaneasca. Modele etno, mici obiecte decorative, esarfe, bijuterii, carti postale si alte produse cu un design de inspiratie traditionala le puteti gasi acum la NeoGalateca.