Apel concurs pentru micii fotografi

22.08.2019

Micii fotografi ai Atelierului de Croit Imagini din Strada copiilor 2019

Strada COPIILOR. Ediția a VIII – a

18-22 septembrie 2019

Inclus în Festivalul Strada de C’Arte 2019

Deadline înscriere: 8 septembrie ora 24:00

Tema: Eu, Orașul și Natura

Dacă copilul tău are între 7 și 14 ani , adoră să fotografieze și chiar reușește să te surprindă cu cadrele lui, atunci înscrie-l la concursul de fotografie „Micii fotografi ai Atelierului de Croit Imagini din Strada copiilor 2019”, organizat de  Atelierul de Croit Imagini și IMDD în perioada 18-22 septembrie 2019 în arealul statuii ecvestre Carol I.

Ai nevoie doar de 3 fotografii reușite cu tema Eu, Orașul și Natura , ce pot face parte din expoziția cu același nume ce va fi deschisă între 18 și 22 septembrie în  cadrul Străzii copiilor 2019. Participă la acest concurs și copilul tău poate caștiga Marele premiu, un workshop cu un fotograf profesionist și șansa de a avea prima mini solo expoziție de fotografie în ediția Străzii copiilor 2020.  Desigur pregătim și alte surprize, workshopuri de fotografie,  premii în vouchere la cursuri de fotografie pentru copii și vouchere, cărți, dar și premii surpriză pentru părinții care își încurajează copii să își i dezvolte continuu atât partea creativă, cât și implicarea socială!

Toate fotografiile înscrise în concursul nostru vor primi un Certificat de Participare și  vor fi postate pe pagina de facebook Atelierul de Croit Imagini și IMDD.

Imaginile cu cele mai multe like-uri vor primi și premii de popularitate.

Mai multe detalii legate de concurs găsiți pe pagina de facebook a Atelierului de Croit Imagini și IMDD.

 Fotografiile câștigătoare și alte fotografii deosebite vor fi expuse în cadrul Străzii copiilor  2019, între 18 – 22 septembrie, iar pe 19 septembrie, ora 19.00 va avea loc vernisajul acestei expoziții când se vor anunța oficial câștigătorii.