„IN TARA EMOTIILOR”

„IN TARA EMOTIILOR”
Gabriela Marginean – Irina Neacsu

28 mai – 22 iunie

Expozitie interactiva

Vernisaj: joi 4 iunie, ora 18:00

​​“In tara emotiilor” este o expozitie interactiva de design dedicata atat copiilor cat si parintilor, in care designerul Irina Neacsu si Gabriela Marginean exploreaza intr-o maniera sensibila lumea complexa a sentimentelor. Astfel, vizitatorul va ​experimenta​ cele 7 emotii: Surpriza, Tristetea, Fericirea, Furia, Frica, Dezamagirea, Increderea intr-un exercitiu dinamic de extrapolare a designului de carte si obiect.
Proiectul a fost inspirat de prima carte a Gabrielei Marginean, “In tara emotiilor”, ce se dorește a fi o alfabetizare, o introducere in universul complex al emotiilor de baza​,o viziune noua in modul de gestionare a unei tematici extrem de sensibile in domeniul cartii pentru copii. ​
Cartea marcheaza si debutul Irinei Neacsu, cunoscut architect, grafician si designer de interior, ca ilustrator.​ Expozitia este deschisa la Galateca in perioada 28 mai – 22 iunie, iar vernisajul are loc joi, 4 iunie, ora 18:00. Pe parcursul acestei perioade vor avea loc workshop-uri dedicate copiilor.

Proiectul este realizat in parteneriat cu Asociatia Culturala NeoArtRomania si IMDD​ (Asociatia Institutul de Management si Dezvoltare Durabila).

Intrare libera​​.