DE CE NE PASĂ: vernisaj expoziție de artă video

17.06.2022

Expoziția de artă video DE CE NE PASĂ se deschide vineri, 17 iunie, ora 18:30 la Galateca, cu lucrări mixed media și performance acts de la peste 20 de artiști invitați. BLACK HORSE MANSION a invitat artiștii să se inspire din mecanismele empatiei și să propună lucrări ca exerciții de autocunoaștere, de cunoaștere a celorlalți și a lumii în care trăim. Ce anume ne face atenți la cei din jurul nostru? De unde vine impulsul de a-i ajuta pe ceilalți? Ce mecanisme cognitive și emoționale permit să ne „identificăm” cu altcineva? Ce înseamnă, până la urmă, empatia?Toate întrebările de mai sus se strâng sub umbrela uneia singure:
 Vernisajul va cuprinde momente de performance susținute de Dianei Miron și Eduard Gabia.🎙 

Echipa este formată din Black Horse Mansion (Ana Banu, Alina Manea, Miruna Vasilescu) – coordonator, Roald Aron – fotograf, Daniel Kosuth – director de imagine, Horia Baldea – artist de sunet, Mihai Baltac – scenograf, Andreea Chele – ilustratoare, Andrea Nastac – design zine expoziție, Răzvan Vasilescu – designer de costum, Alexandra Florescu – PR.
_______________
Intrare liberă

Program de vizitare:
LU – VI: 12:00 – 20:00
SÂ – DU: 11:00 – 19:00
_______________Parteneri expoziție: DOR, Iscoada, Glamour, Kajet Journal, Oppo, Radio România Cultural, Revista Arta, Scena9, Vice.
Partneri instituționali: UNATC/ Cinetic, Galateca.
Partenerii vernisajului: Caii de la Letea, Aqua Carpatica, Wet Hard Seltzer.
_______________De ce ne pasă este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.