Se deschide expoziția UADFASHIONEXHIBITION la CLUJ în cadru CSWeek

11.10.2023

Din 10 octombrie maratonul CSWeek continuă la Cluj – Napoca, la Meron, în parteneriat cu UAD Cluj, cu o expozitie de slow-fashion și eco-design a masteranzilor, atent curatoriată de conf. univ. dr. Lucian Broscățean, directorul Departamentului Modă-design, împreună cu Andreea Sandu, fondator Galateca și Anca Boeriu, curatoarele și coordonatoarele complexului proiect CSWeek, aflat la cea de a doua ediție.

O selecție de piese vestimentare din colecții ale masteranzilor Departamentului Modă-design vestimentar UAD Cluj-Napoca, sunt expuse la Meron, Str. Horea, nr. 5, în Cluj-Napoca.

Meron susține UADFASHION prin punerea la dispoziție a spațiului pentru o expoziție temporară a tinerilor fashion designeri, masteranzi UAD.

Expoziția este parte din Creative Sustainability Week – https://www.csweek.ro/.

Această cea de a doua ediție națională a Saptamanii Creativitarii Sustenabile – CSWeek, organizată de Galeria Galateca si Asociatia Culturala NEO ART Romania, se deruleaza in octombrie 2023, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara si implică peste 30 de parteneri și zeci de creatori.

Expoziția poate fi vizitată între 10-18.10.2023 (program de vizitare: 07:00-18:00 weekdays; 09:00-15:00 weekends).