CONCURS – nicio zi fără artă #contactless cu George

După peste 100 de aplicații, mii de like-uri și share, în sfârșit putem afla câștigătorii concursului nicio zi fără artă #contactless cu George, primul banking inteligent din cadrul proiectului de artă online #Contactless Art wall, inițiat de Galateca.

Artiștii aleși de tine să câștige una dintre cele două burse sunt :

Alina Tofan, categoria seniori si Fernando Alexandru Diaconu, categoria studenți

Felicitări celor doi câștigători !

Votează lucrarea preferată până pe 5 iunie.
Lucrările sunt disponibile AICI si pentru video AICI

 
 
Regulament CONCURS

– nicio zi fără artă #contactless cu George

 

#Contactless Art Wall, platforma on-line de susținere a artei contemporane, a reușit să atragă interesul atât al publicului iubitor de artă și publicului larg, al artiștilor, cât și al susținătorilor acestor tip de proiecte. 

Astfel, George, primul banking inteligent care s-a alăturat ca partener al acestui proiect cultural inovator, și împreună propunem un concurs pentru artiști.

 

Regulamentul de participare la concursul nicio zi fără artă #contactless cu George  cuprinde condiţiile de participare și criteriile de apreciere ale aplicaţiilor pentru a se încadra în proiectul #Contactless Art Wall şi în valorile transmise de partener.

 

Tema: Nicio zi fără artă #contactless, pentru că și George este @contactless, tema concursului este chiar #contactless.

 

Cine poate participa?

La concurs se pot înscrie două categorii de participanți:

  1. Studenţi și masteranzi de la universităţile de artă, arhitectură etc. – universități vocaționale, şi
  2. Artişti din toate domeniile de exprimare artistică, de la arta vizuală, la film, animaţie sau muzică.

Beneficii:

În urma concursului se oferă două burse pentru luna iunie 2020, în valoare de 1000 de lei, câte una pentru fiecare categorie, participarea în cadrul proiectului on line #contactless art wall și posibilitatea ca lucrarea să fie expusă timp de o săptămână în cadrul proiectului Inside/Outside Galateca, proiect ce se va desfășura în vitrinele galeriei începând cu luna iunie.

Ce fel de lucrări sunt admise în concurs: orice tehnică (de la desen, pictură, la schiță de arhitectură), apreciem video sau animație, dar și performance, înregistrări cu artistul sau alte personaje pe tema dată, colaje, imagini foto saucu lucrări de artă, precum și design, chiar și schiță sauproiect, cu ce înseamă pentru ei #contactless.

 

Aplicanţii trebuie să trimită documentele cerute la adresa galerie@galateca.ro, până pe 27 mai, ora 24.00, cu menţiunea în Subiect nicio zi fără artă #contactless cu George  și Student / Senior.

 

Cum vor fi aleși câștigătorii: lucrările vor fi expuse într-un album special creat pe facebook-ul Galateca, precum și pe site și instagram, putând fi votate de public pe paginile de socializare sau printr-un email pe galerie@galateca.ro în intervalul 28 mai – 5 iunie.

Cei doi câștigători, cei care au cumulat cele mai multe voturi la fiecare categorie vor fi anunțati în ultima zi de expoziție online, pe 7 iunie.

Selecţia realizata de către public va fi realizată în funcţie de trei criterii propuse de organizatori pentru a va vota lucrarea preferată.

 

Documente pentru înscriere:

1-         scurt CV/bio

2-         statement care să susţină din punct de vedere conceptual aplicaţia

3-         lucrarea propusă pentru concurs

 

Selecţia celor doi căştigători se va face după trei criterii:

1-         felul în care lucrarea răspunde la tema propusă

2-         originalitatea lucrării

3-         creativitatea lucrării.

 

Succes!