Silviana Rădulescu

Născută în București, Rădulescu Silviana a absolvit Licența la secția Grafică a Universității Naționale de Arte București în 2017 și Masterul în Educație prin Arte Vizuale în 2019. A participat la mai multe expoziții printre care ”Diploma” 2017, ”Despre linie și formă. Gravură. Sculptură” 2017 și ”Grafică tânără” 2018. Trăiește și locuiește în București.

AGAPE

creion pe panza, 80 X 130 cm

“Agape”, este un apel la compasiune, bunătate și iubire. Într-un mediu dezumanizat artista caută caracterul intim al emoției. Prin lucrările sale scotocește prin abisul emoțiilor umane, al conștientului și inconștientului, al celor mai comune sentimente. Artista consideră ca probabil acum este timpul să reflectăm și să ne întrebăm ce simțim.
Silviana Rădulescu invită privitorul să își analizeze activitatea inimii sale, interiorul ei pentru a redescoperi empatia și umanitatea.

Powered by Centrul Cultural Expo Arte, AQUA Carpatica, NeoArt Romania
#contactless, #stamcasa, #galerievirtuala, #galateca, #doaronline, #art #separatdarimpreuna #doaronline #artonline #sculptura #expoarte #aquacarpatica #galateca #galatecagallery #neoart #neoartromania